Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
BioMed Deluxe SHR+IPL Gép SHR és IPL kezelőfejekkel

BioMed Deluxe SHR+IPL Gép SHR és IPL kezelőfejekkel

BioMed Deluxe SHR+IPL Gépben mind az IPL, mind az SHR technológia megtalálható. Az SHR technológia lehetővé teszi, hogy nyáron napbarnított bőrön is végezhessen kezeléseket. Az IPL kezelőfej négy szűrővel van ellátva, így bőrrejuvenációs-és értágulat kezeléseket is végezhet a szőrtelenítésen túl. A gép két kezelőfejjel van felszerelve és 12 órás folyamatos működésre is képes.

1 360 000 Ft + ÁFA (1 727 200 Ft)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Konstrukció:Kezdőrészlet: a készülék vételárának 60%-a, majd a fennmaradó 40%-ot 6 vagy 8 hónapon keresztül rendezheti 10% THM-el. *A részletfizetéses konstrukció az akciós készülékekre nem vonatkozik!

További információk a termékről:

BioMed Deluxe SHR+IPL Gép SHR és IPL kezelőfejekkel

Alkalmazás

 • Szőrtelenítés (IPL és SHR fejjel)
 • Akne kezelés (IPL fejjel)
 • Pigment eltávolítás (IPL fejjel)
 • Értágulat kezelés ( IPL fejjel)
 • Bőrrejuvenáció (IPL fejjel)

 

Termékjellemzők:

 • Ergonomikus kialakítás
 • Egy SHR fej és egy IPL fej négy szűrővel
 • Két echnológia egy gépben
 • CE minősítés

Fény alapú szőreltávolítás

A lézeres és a fény alapú szőreltávolítás ismert és elismert technológia. A világ számos pontján végzett klinikai tesztek sora bizonyítja 15 éve a technológia biztonságos használatát és hatékony tartós szőrtelenítő eredményeit.A fény alapú szőreltávolítás technológiája a szelektív fototermolízis teóriáján alapul. A folyamat során az optikai energia megakadályozza a szőr növekedését.

Annak érdekében, hogy ezt a hő hatást elérje, a szőrszálaknak szelektíven el kell nyelniük a fény energiát és azt hővé kell alakítaniuk. Ez a szelektálás annak köszönhető, hogy a magas optikai energiát, mely a szövetekbe kerül, leginkább a szőrszálak pigmentjei nyelik el, míg a felhám és a körülvevő szövetek aktív hűtésben részesülnek (egy hűtő mechanizmus által). A szőrszálban található pigmentet, mely felelős a fény elnyeléséért, melaninnak hívják, s ez termel hőt, mely megakadályozza a szőr növekedését. Amikor ez sikerül, a hosszú távú szőrtelenítés sikeres.

 A szőr növekedési életciklusai

 Minden szőrszál a testünkben három növekedési fázison megy keresztül: Anagén, Katagén és Telogén. Ezek a fázisok jelentős hatással vannak a lézeres és fényalapú szőrtelenítés hatékonyságára. Anagén a szőr aktív növekedési fázisa, a Katagén és Telogén fázisok pihenő fázisok. Az életciklus lefutása személyenként különböző, de általában 18-24 hónap. Bármelyik időpillanatban a szőrszálak egy nagy része pihenő fázisban van, és ezekre nem hatnak a lézeres és IPL-es szőrtelenítő kezelések. Az Anagén fázisban lévő szőrszálak azonban azonnal reagálnak a fény alapú szőrtelenítő gépekkel végzett kezelésekre.

Fontos megérteni azt, hogy az egész növekedési életciklusnak le kell futnia ahhoz, hogy tökéletes és teljes szőrtelenítés legyen elérhető a fény alapú szőrtelenítő gépek segítségével.  A legtöbben általában négy kezelés után tapasztalnak látható eredményeket, s hat kezelés után jelentős szőrcsökkenést. Fenntartó kezelések időnként a későbbiekben is szükségesek lesznek azon elszórt szőrszálak miatt, melyek a Telogén, vagy Katagén fázisban voltak a kezeléskor, vagy egyszerűen kimaradtak.

 

Az IPL bőrrejuvenáció klinikailag igazolt hatásai:

 • A kollagén sűrűsödése
 • A dermis rétegeinek erősödése
 • Nő a hidroxiprolin (egy nem esszenciális aminosav mely részt vesz a
  kollagén építésben) tartalom
 • A kollagén szintézis felgyorsul
 • A prokollagén, az elasztin és a hyaluron receptor termelése is fokozódik
 • A melanoszómák az epidermis felé vándorolnak
 • Pigmentfoltok (napfoltok, öregedési fotlok) elhalványodnak
 • Értágulatok elhalványodnak
 • Egyenletesebb, fiatalosabb arcbőr

 

Az SHR Technológiáról

Az SHR Technológia a legújabb a tartós szőrtelenítési technológiák közül. 


Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia. A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb. Egy szalontulajdonos számára pedig talán nem a legutolsó szempont, hogy sokkal gazdaságosabb is, mint egy hagyományos IPL vagy lézer gép.

Miért jó az SHR egy szalon szemszögéből?

 • Gyors, azaz adott idő alatt több kezelés végezhető el, ami növeli az összbevételt
 • Újdonság: a vendégeket új módszerrel lephetik meg, marketing szempontból előnyös
 • Piaci előnyhöz juttat a hagyományos eljárásokkal szemben
 • A paraméterek beállítása könnyebb, így bonyolult oktatás nélkül is hamar elsajátítható a jó kezelési módszer
 • Sokkal gazdaságosabban üzemeltethető, hiszen míg egy hagyományos IPL gép 30-70 000 villanásra képes, addig egy SHR gép 300 000- 1 Millió villanásra is alkalmas lehet, azaz 
  ritkábban kell lámpát cserélni
 • Az egy villanásra jutó üzemeltetési költség 0,1-1 Ft között van, míg IPL és lézer esetében ez 1 Ft-7 Ft/villanásig terjed

Miért jó az SHR egy vendég szemszögéből?

 • Gyors és kényelmes kezelések
 • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
 • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
 • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

Fokozatos melegítés

 Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

In-Motion technológia a gyors kezelésekért

 Az SHR az In-motion technológiát alkalmazza, mely folyamatos kezelőfej mozgatást jelent. A kezelőfejet nem egymás után helyezzük át a bőrfelületről bőrfelületre, hanem egyenletesen és lassan húzzuk, így gyorsabb és kényelmesebb a kezelés. Az In-Motion technológia segítségével kiküszöbölhetjük a gyakran előforduló kezelések után megjelenő kihagyott, foltosan szőrmentes területeket, hiszen a kezelőfej folyamatos húzásával nem lesznek véletlenül kihagyott részek.

Integrált AFT technológia

 

Az AFT (Advanced Fluorescence Technology) alacsony és egyenletes energiakimenetet biztosít, pontosan szabályozott módon. A 950-1200nm-es hullámhosszok ki vannak vágva, mivel itt a bőr víztartalma válik domináns elnyelővé, ez pedig kényelmetlenségeket okoz a bőrben. Mivel cél, hogy a szőrtelenítési folyamat közben a szőrtüszőbe jusson a fény, és a víz ne nyelje el a besugárzott energiát, ezeknek a hullámhosszoknak a levágása biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a kezeléseket.

Nagyobb frekvencia

Az 1-10 Hz közötti frekvencia szupergyors villanássorozatot hoz létre.

DEC Technológia

A DEC technológia biztosítja a pontos energialeadást és ennek folyamatos követhetőségét a kijelzőn.

FEE működés (Fluence Emitted Equally)

A pulzuskonfiguráció négyzetes hullámot ad, azaz az energiasűrűség egyenletes.


SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer


A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Mint más tartós szőrtelenítő módszereknél, az SHR-nél is alkalmazni kell vékony réteg kontakt gélt, ennek segítségével a kezelt területet hűthetjük. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.


Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával


Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

A nem kívánt mellékhatások könnyen elkerülhetőek

Az SHR módszer más tartós szőrtelenítési módszerekkel összehasonlítva kényelmesebb és kevésbé komplikált.


Mi a különbség a technológiák között?

A hagyományos lézer vagy IPL technológiák rövid impulzusokat alkalmaznak, melyek megközelítőleg 2-300 milliszekundumosak, és óriási mértékű energiát (12-120 Joule) adnak le egy négyzetcentiméteren. Az energia a szőrszálon keresztül annak gyökerébe hatol a melanin tartalom segítségével, ahol a hőfok elérheti a 65-72°C-ot is. A bőrnek és a vörös vérsejteknek azonos felszívási tényezőjük van, mint a melaninnak, ezért elnyeli a magas energia szintű lézer és IPL által generált hőt.


Az SHR technológia a melanint részben használja fel (50 %-ban). A hagyományos eszközök nem használnak SHR technológiát, csupán szállítják az energiát a melanin tartalmon keresztül a szőrtüszőbe. Az SHR finoman szállítja az energiát a bőrön, és a melaninon keresztül a szőrtüszőhöz.


A kutatások azt mutatják, hogy a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energiaszintű folyamatok. Ezért amikor az SHR eszköz áthalad a szöveten 6-10 X, alkalmazzunk alacsony energiaszintet, azonban magas számú ismétlődést (10 Hz-ig, 10X/sec) a hagyományos módszer (magas energia impulzusok) helyett. Így a szőr melaninja, ahogy az őssejt szövetei, alacsony energiával melegszenek fel, lassú mozdulatok segítségével hosszabb periódusokon át (90 sec), kellemes hőfokon (45°C). Az SHR módszer sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon, hiszen a szőrszál pigment tartalma csupán másodlagos.

Milyen előnyökkel szolgál az SHR?

Az optimális intenzitás ugyanazon a területen többszöri, alacsony energiaszintű kezeléssel érhető el. A kezelés sokkal kényelmesebb és a bőr védettebb, mint a hagyományos módszereknél.

Mely területeket kezelhetjük?


A test bármely részén levő területet lehet kezelni. Azonban kezelés előtt ajánlott egy kisebb területen tesztelni az SHR-t a későbbi mellékhatások elkerülése végett.

 

Hány kezelés szükséges? 


Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni (20-30 %). Az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges.Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?


Két kezelés között 6-8 hétnek kell eltelnie.

 

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?


A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég. 

 

Kijelző:

Kezelőfejek

Eredmények:

Specifikáció:

Hullámhossz

570-950 nm

Energiasűrűség

1-26 J/cm2

SHR kezelőfej villanásszám

500 000 max / 100 000 garantált

IPL kezelőfej villanásszám

100 000 max/ 70 000 garantált

Kezelőfej méret

15 x 50 cm2

Pulzusismétlődési idő

1-10 Hz

IPL teljesítmény

2400 W

Standby működési idő

12 óra

Kijelző

8,4 ” színes érintőképernyő

Elektromos követelmény

100-240 V, AC; 20 A max.; 50-60 Hz

Súly

29 kg

Méret

55 x 46 x 40 cm

Szállítási idő

40% foglaló befizetésétől és a szállítási szerződés aláírásától számított 5-6 hét. 

 

 

A géphez tartozik:

 • 1 év garancia
 • Meghibásodás esetén cseregép biztosítása
 • IPL elméleti és gyakorlati betanítás
 • Magyar nyelvű részletes használati útmutató
 • 2 db plakát
 • Kezeléshez szükséges adminisztrációs anyagok
 • Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatás

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.