Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
BioMed Ultra3 SHR IPL+SHR+E-Light Gép 3 kezelőfejjel

BioMed Ultra3 SHR IPL+SHR+E-Light Gép 3 kezelőfejjel

Különleges luxus kategóriás gép, mivel 3 kezelőfeje minden fény alapú kezelés elvégzését lehetővé teszi, ráadásul 3 különböző méretben. Nagy méretű SHR kezelőfejével extrém gyors és fájdalommentes szőrtelenítő kezeléseket végezhetünk, lebarnult bőrön is. A kis bőrrejuvenációs fej kényelmessé teszi az arckezeléseket, míg a szűrőkkel ellátott E-Light fejjel bármilyen problémát a megfelelő mélységben célozhatunk.

1 990 000 Ft + ÁFA (2 527 300 Ft)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Konstrukció:Kezdőrészlet: a készülék vételárának 60%-a, majd a fennmaradó 40%-ot 6 VAGY 8 hónapon keresztül rendezheti 10% THM-el. *A részletfizetéses konstrukció az akciós készülékekre nem vonatkozik!

További információk a termékről:

BioMed Ultra3 SHR IPL+SHR+E-Light Gép 3 kezelőfejjel

A BioMed SHR+E-Light gépe kiemelkedő abból a szempontból, hogy 3 kezelőfejével lefedi a teljes IPL és SHR kezelési spektrumot. Nem csak szőrteleníthetünk vele, de hagyományos IPL és E-Light kezelőfejei segítségével bőrrejuvenációs, akne, pigment és értágulat kezeléseket is végezhetünk. Kiemelkedő minőség, extrém hatékonyság és elegáns design jellemzi, így minden közepes és nagy szalon csúcsgépe lehet.

Alkalmazás

 • Szőrtelenítés
 • Bőrrejuvenáció
 • Pigment eltávolítás
 • Akne kezelés
 • Értágulat kezelés

Tulajdonságok

 • Gyors kezelések: A frekvencia 10Hz-ig állítható
 • 3 technológia egy gépben: SHR+IPL+ E-Light
 • 3 kezelőfej: SHR + IPL+ E-Light különböző méretekben, a pontos és kényelmes kezelésekért
 • Fájdalommentes kezelés: Az új AFT technológia alacsony és egyenlően elosztott energiát alkalmaz. A kezelt területről a vizet elvonja így fájdalommentes lesz a kezelés
 • Bármely szőrszínen lehet alkalmazni, legyen szó szőke, vörös, vagy ősz hajról
 • Minden bőrtípus kezelésére alkalmas
 • Pontos szoftveres kezelésellenőrzés, állítható paraméterek
 • Orvosi CE minősítés

IPL SHR Technológia bemutatása:

Az SHR Technológiáról

Az SHR Technológia a legújabb a tartós szőrtelenítési technológiák közül. 


Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia. A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb. Egy szalontulajdonos számára pedig talán nem a legutolsó szempont, hogy sokkal gazdaságosabb is, mint egy hagyományos IPL vagy lézer gép.Miért jó az SHR egy szalon szemszögéből?

 • Gyors, azaz adott idő alatt több kezelés végezhető el, ami növeli az összbevételt

 • Újdonság: a vendégeket új módszerrel lephetik meg, marketing szempontból előnyös

 • Piaci előnyhöz juttat a hagyományos eljárásokkal szemben

 • A paraméterek beállítása könnyebb, így bonyolult oktatás nélkül is hamar elsajátítható a jó kezelési módszer

 • Sokkal gazdaságosabban üzemeltethető, hiszen míg egy hagyományos IPL gép 30-70 000 villanásra képes, addig egy SHR gép 300 000- 1 Millió villanásra is alkalmas lehet, azaz 
  ritkábban kell lámpát cserélni

 • Az egy villanásra jutó üzemeltetési költség 0,1-1 Ft között van, míg IPL és lézer esetében ez 1 Ft-7 Ft/villanásig terjed

Miért jó az SHR egy vendég szemszögéből?

 • Gyors és kényelmes kezelések

 • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség

 • Szőke szőrszálakon is alkalmazható

 • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

Fokozatos melegítés

 

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

In-Motion technológia a gyors kezelésekért

 

Az SHR az In-motion technológiát alkalmazza, mely folyamatos kezelőfej mozgatást jelent. A kezelőfejet nem egymás után helyezzük át a bőrfelületről bőrfelületre, hanem egyenletesen és lassan húzzuk, így gyorsabb és kényelmesebb a kezelés. Az In-Motion technológia segítségével kiküszöbölhetjük a gyakran előforduló kezelések után megjelenő kihagyott, foltosan szőrmentes területeket, hiszen a kezelőfej folyamatos húzásával nem lesznek véletlenül kihagyott részek.

Integrált AFT technológia

Az AFT (Advanced Fluorescence Technology) alacsony és egyenletes energiakimenetet biztosít, pontosan szabályozott módon. A 950-1200nm-es hullámhosszok ki vannak vágva, mivel itt a bőr víztartalma válik domináns elnyelővé, ez pedig kényelmetlenségeket okoz a bőrben. Mivel cél, hogy a szőrtelenítési folyamat közben a szőrtüszőbe jusson a fény, és a víz ne nyelje el a besugárzott energiát, ezeknek a hullámhosszoknak a levágása biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a kezeléseket.

Nagyobb frekvencia

Az 1-10 Hz közötti frekvencia szupergyors villanássorozatot hoz létre.

DEC Technológia

A DEC technológia biztosítja a pontos energialeadást és ennek folyamatos követhetőségét a kijelzőn.

FEE működés (Fluence Emitted Equally)

A pulzuskonfiguráció négyzetes hullámot ad, azaz az energiasűrűség egyenletes.


SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer


A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Mint más tartós szőrtelenítő módszereknél, az SHR-nél is alkalmazni kell vékony réteg kontakt gélt, ennek segítségével a kezelt területet hűthetjük. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.


Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával


Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

A nem kívánt mellékhatások könnyen elkerülhetőek

Az SHR módszer más tartós szőrtelenítési módszerekkel összehasonlítva kényelmesebb és kevésbé komplikált.


Mi a különbség a technológiák között?

A hagyományos lézer vagy IPL technológiák rövid impulzusokat alkalmaznak, melyek megközelítőleg 2-300 milliszekundumosak, és óriási mértékű energiát (12-120 Joule) adnak le egy négyzetcentiméteren. Az energia a szőrszálon keresztül annak gyökerébe hatol a melanin tartalom segítségével, ahol a hőfok elérheti a 65-72°C-ot is. A bőrnek és a vörös vérsejteknek azonos felszívási tényezőjük van, mint a melaninnak, ezért elnyeli a magas energia szintű lézer és IPL által generált hőt.


Az SHR technológia a melanint részben használja fel (50 %-ban). A hagyományos eszközök nem használnak SHR technológiát, csupán szállítják az energiát a melanin tartalmon keresztül a szőrtüszőbe. Az SHR finoman szállítja az energiát a bőrön, és a melaninon keresztül a szőrtüszőhöz.


A kutatások azt mutatják, hogy a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energiaszintű folyamatok. Ezért amikor az SHR eszköz áthalad a szöveten 6-10 X, alkalmazzunk alacsony energiaszintet, azonban magas számú ismétlődést (10 Hz-ig, 10X/sec) a hagyományos módszer (magas energia impulzusok) helyett. Így a szőr melaninja, ahogy az őssejt szövetei, alacsony energiával melegszenek fel, lassú mozdulatok segítségével hosszabb periódusokon át (90 sec), kellemes hőfokon (45°C). Az SHR módszer sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon, hiszen a szőrszál pigment tartalma csupán másodlagos.

Milyen előnyökkel szolgál az SHR?

Az optimális intenzitás ugyanazon a területen többszöri, alacsony energiaszintű kezeléssel érhető el. A kezelés sokkal kényelmesebb és a bőr védettebb, mint a hagyományos módszereknél.

Mely területeket kezelhetjük?
A test bármely részén levő területet lehet kezelni. Azonban kezelés előtt ajánlott egy kisebb területen tesztelni az SHR-t a későbbi mellékhatások elkerülése végett.


Hány kezelés szükséges? 
Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni (20-30 %). Az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges.Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?
Két kezelés között 6-8 hétnek kell eltelnie.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?
A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég. Bővebb információ SHR tanfolyamunkon kapható.

Képernyőképek

 

Kezelőfejek

Specifikáció

 • Standard Fénytartomány: 
  650-950nm(HR)  
  510-1200nm(SR) ,
  430/530/640-1200nm (15*35mm)
 • Pulzus energia: 
  1-26J/cm2(SHR) 
  1-60J/cm2(IPL, E-Light)
 • Pulzus sorozat: 1
 • Pulzus hossz: 15 ms
 • Nyílásméretek száma: 3
 • Nyílásméret: 15x50mm2 (HR);10x40mm2 (SR); 15*35mm2 (szűrővel ellátott fej)
 • Folytonos működési idő: 8-10 óra
 • Pulzusok közötti pihenőidő: 1-100 ms
 • Ismétlési ráta: 0,2-10 Hz
 • Teljesítmény: 250 W
 • Kondenzátorok száma: 3
 • Kezelőfelület: 10,4" LCD érintőképernyő
 • Integrált bőrhűtés: Igen
 • Hűtőrendszer: Víz, lég és félvezető hűtés, -4 fokos bőrhűtéssel
 • Villanásszám lámpánként: 500 000/100 000
 • Kezelőfejek száma: 1 SHR + 1 SR IPL + 1 E-Light szűrőkkel
 • Súly: 60 KG
 • Méretek: 63*53*126cm
 • Garancia: 1 év
 • Teljesítmény: 2500W
 • Minősítések: Orvosi CE, ISO13485
 • Szabályozható hőmérséklet: Igen
 • Kiszűri a 950 nm feletti hullámhosszokat?: Igen
 • Szállítási idő: 40% foglaló befizetésétől és a szállítási szerződés aláírásától számított 5-6 hét. 

A géphez tarozik:

 • 1 év garancia
 • Meghibásodás esetén cseregép biztosítása
 • SHR elméleti és gyakorlati betanítás
 • Magyar nyelvű részletes használati útmutató
 • 2 db plakát
 • Kezeléshez szükséges adminisztrációs anyagok
 • Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatásKosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.