Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
EsteticLine 4in1 Multiplatform E-Light+ IPL+RF+ ND:YAG Gép

EsteticLine 4in1 Multiplatform E-Light+ IPL+RF+ ND:YAG Gép

Az EsteticLine 4in1 készülék egyedülállóan összetett multifunkciós készülék. Megtalálható benne a YAG lézeres tetoválás eltávolítás, RF arc- és testfeszesítés, IPL technológiás tartós szőrtelenítés és E-light technológiás olyan vollanófényes kezelések, mint az értágulat kezelés, pigment folt halványítás vagy bőrrejuvenáció. 

1 960 000 Ft + ÁFA (2 489 200 Ft)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Konstrukció:Kezdőrészlet: a készülék vételárának 60%-a, majd a fennmaradó 40%-ot 6 vagy 8 hónapon keresztül rendezheti 10% THM-el. *A részletfizetéses konstrukció az akciós készülékekre nem vonatkozik!

További információk a termékről:

EsteticLine 4in1 Multiplatform E-Light+ IPL+RF+ ND:YAG Gép 

ND:YAG GÉP olcsón

Alkalmazhatóság:

 • Szőrtelenítés
 • Pigmentfolt halványítás
 • Bőrrejuvenáció
 • Ránctalanítás
 • Face-ligting
 • Tetoválás eltávolítás 

Készülékhez tartozó kezelőfejek:

 • IPL fej fix szűrővel szőrtelenítéshez 
 • Opcionálisan vásárolható az IPL fej helyett SHR kezelőfej, mely (nettó 100 000 Ft) többlet költséggel jár!
 • E-light fej (480 nm, 530 nm, 590 nm, 640 nm és 690 nm-es szűrőkkel) 
 • Rádiófrekvenciás kezelőfej cserélhető tippel 
 • Q kapcsolt ND:Yag lézeres tetoválás eltávolító fej opcionális bőrrejuvenációs fejjel

A körömgombáról

A körömgomba, vagyis a köröm gombás fertőzése ismert más neveken is, mint például: dermatophytic onychomycosis, vagy tinea unguium. A körömgomba gyakori megbetegedése a körömnek. A köröm egy részének, vagy akár az egész körömnek a károsodását, deformálódását is okozhatja.

A betegség mind a láb, mind a kéz körmét megtámadhatja, azonban gyakoribb a megjelenése a lábkörmöknél. A köröm gombás megbetegedése a felnőtt populáció 6-8%-át érinti.

Kezelési szabályok

A körömgomba hő és fény érzékeny. A lézer fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szöveteken, beleértve a körömágyat. A lézer fénye a gombában található pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb, mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtek felmelegszenek. A hőmérséklet illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit. A köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm.

Körömgomba kezelés (4-6 kezelés szükséges)

A körömágybőrt készítse elő, sterilizálja a kezelés előtt.

A mélyen fekvő körömgomba annak arányában pusztul, hogy a lézer fénye milyen mélységben tud elnyelődni a körömágyban. A köröm fehérré válhat, az egészséges köröm elkezd kinőni.

A körömágybőr ápolásával elősegíthetjük az egészséges köröm regenerálódását, illetve megvédi a körmöt az állapot rosszabbodásától kezelés után.

 

A körömgomba eltávolítása

A kezelő személy állítsa be a lézer kibocsátás erősségét 2-4Hz-ig. Helyezze a kezelőfejet 3-4 ujjnyi távolságra a kezelni kívánt területtől, az energiát pedig állítsa be 550-800 mJ közötti skálán.

A kezeléshez az 1064 nm-es kezelővégre lesz szükség.

A kezelés időtartama 7-15 nap. Az időnkénti kezelést el kell végezni addig, amíg a köröm ki nem tisztul (amennyiben a lézer energiája nem nyelődik el a színeltérés miatt, aktív szenet felhelyezhetünk a kezelés idejére, mely elősegíti az energia elnyelődését.)

 Körömgomba kezelőfej:

A tetoválás eltávolítás

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel 4-8 hetes szüneteket beiktatva két kezelés között. A kezelés szám nagyban függ a tetoválás színétől, mélységétől. A lézeres tetoválás eltávolítás segítségével megszabadulhat nem kívánt tetoválásától anélkül, hogy károsodna a bőr. A kezeléseknek minimális, jól tolerálható mellékhatásai vannak.

 

Dupla hatásfok kétféle hullámhossz segítségével

532 nm hullámhossz

Az 532nm hullámhosszú kiegészítő segítségével, mely zöld fényt hoz létre, képes elnyelődni a vörös és a narancssárga pigmentekben. Ez a hullámhossz alkalmas a vörös és narancssárga tetoválások eltávolítására, ugyanakkor a pigment foltok eltávolítására is. Ezáltal az öregségi foltokat és a napfoltokat is képes eltávolítani.

1064 nm hullámhossz

Az 1064 nm-es kiegészítő csaknem infravörös fényt generál (szemmel nem látható) , mely megfelelően nyelődik el a sötét pigmentekben. Ezzel a hullámhosszal eltávolíthatjuk a kék, fekete, türkiz színű tetoválásokat. A kezelés kíméletes, nem károsítja a környező szöveteket.

A két hullámhossz kombinációjával a barna tetoválások eltávolíthatása is lehetségessé válik.

A készülékhez tartozó tipek ( a bőrrejuvenációs fej opcionális): 

 

Mi is az az E-light technológia?

 


Az E-Light technológia (IPL+ RF) két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energiaszint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Így sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima fénypulzus, amellett hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye.

Az RF energia a melanin hiányában is fel tudja melegíteni a szőrtüszőt és a gyökeret. Mivel a melanin nem nyeli el a rádiófrekvenciát, az RF technológia független a bőrtípusoktól és így csökken a bőr sérülésének veszélye, főleg barnult bőrön.  Továbbá az RF jobb hatást ér el a ráncok csökkentése és bőrfeszesítés, bőrfiatalítás terén.

Ezek összességében jobb eredményeket, nagyobb ügyfél-kényelmet és megnövekedett biztonságot jelentenek. Ráadásul az RF minden bőrtípuson és szőrtípuson alkalmazható. Ez a kombinált hatékonyságnövekedés pedig a kezelési eredményeket is megjósolhatóvá teszi.

 

A Rádiófrekvencia szerepe a htékony szőrtelenítésben 

A Rádió Frenkvenciával történő kezelés során az elektróda kezelőfej elektromos hullámot generál, mely közvetlenül felmelegíti az irha szöveteit, s ez fokozza a kollagén termelést. A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért és vitalitásáért. A kollagén termelés a Rádió Frekvencia hatására újra indul, felgyorsul. A folyamatos hőhatás hatására a ráncok és pórusok mérete csökken, javul a bőr tónusa, rugalmassága.

 

 

Mi is az a Bőrrejuvenáció?

 

Kollagéntermelésünk 25 éves korunkban van a csúcson, ezután már csak csökken. Közben a napozás és az egészségtelen életmód, illetve genetikai tényezők hatására egyenetlen, fakó bőrünk lesz, pigmentfoltjaink és ráncaink. A fotorejuvenáció vagy bőrrejuvenáció (azaz bőrfiatalítás) az öregedéshez köthető negatív változások egyidejű javulását jelenti tartósan. Mind megelőzésre, mind pedig már kialakult állapotok javítására alkalmas. Klinikailag bizonyított, hogy egy IPL bőrrejuvenációs kezeléssorozat után még 1 évig újra felgyorsul kollagéntermelésünk. 

A bőrrejuvenáció során nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energia jut a kötőszövetbe. Ez a nélkül történik meg, hogy a bőr felső rétegei károsodnának. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek.

Az IPL bőrrejuvenáció klinikailag igazolt hatásai:

 

 • A kollagén sűrűsödése
 • A dermis rétegeinek erősödése
 • Nő a hidroxiprolin (egy nem esszenciális aminosav mely részt vesz a
  kollagén építésben) tartalom
 • A kollagén szintézis felgyorsul
 • A prokollagén, az elasztin és a hyaluron receptor termelése is fokozódik
 • A melanoszómák az epidermis felé vándorolnak
 • Pigmentfoltok (napfoltok, öregedési fotlok) elhalványodnak
 • Értágulatok elhalványodnak
 • Egyenletesebb, fiatalosabb arcbőr

 

  

Fény alapú szőreltávolítás

 

A lézeres és a fény alapú szőreltávolítás ismert és elismert technológia. A világ számos pontján végzett klinikai tesztek sora bizonyítja 15 éve a technológia biztonságos használatát és hatékony tartós szőrtelenítő eredményeit.

A fény alapú szőreltávolítás technológiája a szelektív fototermolízis teóriáján alapul. A folyamat során az optikai energia megakadályozza a szőr növekedését.

Annak érdekében, hogy ezt a hő hatást elérje, a szőrszálaknak szelektíven el kell nyelniük a fény energiát és azt hővé kell alakítaniuk. Ez a szelektálás annak köszönhető, hogy a magas optikai energiát, mely a szövetekbe kerül, leginkább a szőrszálak pigmentjei nyelik el, míg a felhám és a körülvevő szövetek aktív hűtésben részesülnek (egy hűtő mechanizmus által). A szőrszálban található pigmentet, mely felelős a fény elnyeléséért, melaninnak hívják, s ez termel hőt, mely megakadályozza a szőr növekedését. Amikor ez sikerül, a hosszú távú szőrtelenítés sikeres.

 

Villanófényes kezelőfej:

E-light fejhez tartozó szűrők:

A Rádiófrekvenciáról


A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.


A kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője a rádiófrekvencia, mivel az ultraanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.

 

A rádiófrekvenciás kezelőfej cserélhető tipekkel:
Specifikáció:
 • Kijelző: 10,4 inch színes érintő képernyő LCD kijelző 
 • Kimeneti energia: 2000 W
 • Hűtés: levegő és vízhűtés
 • Bőr hűtés: 0-10 C fok
 • Áramkör: 220V/100V
 • 40% foglaló befizetésétől és a szállítási szerződés aláírásától számított 4 hét.
E-light specifikáció:
 • IPL energia: 1-50 J
 • RF energia: 1-50J
 • RF frekvencia: 6 MHz
 • RF hossz: 10-2450 ms
 • Pulzus szám: 1-6
 • Kezelőfejek száma: 1 db
 • Szűrők: 480nm, 530 nm, 590 nm, 640 nm, 690 nm ( opcionálisan: 420 nm és 750 nm)
 • Kimeneti nyílás: 12*30 mm vagy 12*40 mm
 • Garantált villanásszám: 300 000-1 000 000
IPL specifikáció:
 • IPL energia: 1-50 J
 • Pulzus szám:1-6
 • Kezelőfejek száma: 1 db
 • Hullámhossz: fix 640 nm
 • Kiementi nyílás: 15-15 mm
Rádiófrekvencia:
 • RF energia: 0-50 J
 • RF késleltetés: 100-150 ms
 • Hossz: 1-4 s
 • Kezelőfejek száma: 1 db 2 tippel
 • Méret: 16 mm (arc)/32 mm (test)
ND:Yag lézer:
 • Hullámhossz: 1064 nm/532 nm ( opcionálisan 1064 nm-es bőrrejuvenációs fej)

A géphez tartozó ingyenes szolgáltatások:

 • Ingyenes elméleti és gyakorlati betanítás
 • 1 év garancia
 • Folyamatos szervízszolgáltatás és szakmai támogatás
 • Kezeléshez szükséges adminisztrációs anyagok
 • 2db plakát
 • Magyar nyelvű használati útmutató

Kapcsolódó termékek:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.